Tuesday 28 December 2010

Knjiga koja nudiste prikazuje kao Swingere

Na prvi pogled knjiga "Želite li da spavate sa mojom ženom?" ne govori da li se radi o memoarima potkrpljenim činjenicama ili je čista izmišljotina.
U knjizi ”Želite li da spavate sa mojom ženom?”, bivši stanovnik Tampe Tom Keli daje detalje o svom putovanju u svet swinga kao muškarac samac. „Želite li da spavate sa mojom ženom?” je satirični roman baziran na istinitim događajima i stilu života Toma Kelija, mladića koji je, na svojoj potrazi za samo-ispunjenjem zakoračio u nudističko- swingersku kulturu.
Kelijeva avantura započinje nakon života u nesrećnoj jezi sa fanatičnom devojkom koja pokušava da uguši njegovu želju da bude neprekidno okružen golim ženama. Ovo ga na kraju dovodi u poziciju da nudistička odmarališta koja posećuju swingeri ...
Knjiga se završava na skoro neverovatan način, s oralnim seksom u bazenu punom golih swingera.
Kad je imao dvadeset i pet godina Tom Keli odlučuje da se iz Severne Virdžinije preseli u Fort Loderdejl, Florida, gde živi njegova devojka, Deniz, koja mu nudi mesto boravka. Rođen i odrastao u nudističkoj porodici, Tom je postao ono što jedino može u tom okruženju- stručnjak za gledanje golih tela iz različitih uglova. Pošto je proveo dva nesrećna meseca u Fort Marianna Tom je odlučio da ispuni svoj san i otputuje u nudističku koloniju, gde završava gradu greha- tačnije na vratima nudističkog odmarališta. Tom postaje menadžer odmarališta i tako ulazi u svet swingera, u kojem zapada u mnogobrojne duhovite i smešne situacije.
„Želite li da spavate sa mojom ženom?” je pun smeha, iznenađenja i erotike, sve nudeći intrigantan i fascinantan uvid u swingerski način života.
Ako je "zasnovan" na istinitim događajima, daje više mogućnosti Tomu Keliju i sprovođenju njegovih snova, ali je još više katastrofalan PR za nudizam.

No comments:

Post a Comment