Monday 31 January 2011

Kontroverze oko porodičnog nudizma u Arizoni

Nakon tragičnog slučaja koji je zadesio srpsku porodicu u americi, kada su im oduzeta deca, porodični odnosi i odnos američke države prema porodici me je više zainteresovao. Tako sam došao do podatka da su tužioci u Arizoni odbili da podignu optužnicu protiv majke i očuha zbog upražnjavanja nudizma pred svojim sinovima adolescentima.
Kada je 13-godišnjak pozvao policiju i požalio im se kako se oseća neprijatno u prisustvu svog nagog oca, policija je preporučila da se par optuži za zločin.
"Ne znate koliko je poznata ova priča," rekao je Bob Morton, izvršni direktor Naturist Action Committee, neprofitne organizacije koji se zalaže za nudiste u pravnim pitanjima. On je rekao da se u borbi bivših supružnika i članova porodice često pokušava da se jedan od roditelja predstavi kao nudista kako bi drugi dobio starateljstvo nad decom. Roditelji imaju pravo da odluče o svemu šta se dešava unutar njihovih domova ukoliko nije krivično delo, rekao je Morton.
Bivši tužilac za seksualne delikte Robert J. Kampos je rekao da je "skeptičan" oko čitave istrage i da je podizanje optužnice "pravi potez." Ali više vladinih propisa se reguliše koji roditelji će se smatrati kontroverznim za narod koji se ponosi sa bezbroj sloboda, rekao Kampos, bivši tužilac. "Deo o slobodama znači I prihvatanje moguće štete koji dolazi sa njima", rekao je on. "Ne možete samo ozakoniti štetnos iz sveta."
AANR je zauzeo konzervativniji stav o tom pitanju. "Mi verujemo da je poštovanje granica i komunikacija od značaja za uspešno nudističko-rekreativno iskustvo", rekao je Erich Schuttauf, izvršni direktor AANR. On je rekao da roditelji koji se odluče da isprobaju neka od naturističkih aktivnosti ili posete neki naturistički centar, na prvom mestu trebaju da razgovaraju sa svojom decom. Ako detetu bude neprijatno, roditelji bi trebalo u svoje planove uključe i dečije poglede. To može da znači nudistički odmor bez dece, ili svlačenje samo kada deca nisu u okolini, rekao je Schuttauf.
"Roditelji bi trebalo da dozvole da dečiji pogledi diktiraju njihove planove." Kao i svaki roditelj i on zna da poštovanje samo dečijih odluku u porodicu je glupo, jer inače svi obroci bi se sastojali od kolača i sladoleda, i sve bi se odmarali u Diznilendu. Deci je "neprijatno", u crkvi, kod zubara, u letnjem kampu, školi, na času fizičkog, itd. Do roditelja je da nađe ravnotežu i uradi ono što je najbolje moguće na dobrobit deteta. Uz sve prednosti nudizma, poboljšane fizičkog izgleda i zdravijeg uma i tela, nudistička rekreacije je dobra za ljude svih uzrasta. Ali to ne znači da roditelji treba da vuku decu uz šutiranje i vrištanje u nudistička odmarališta. Zdrav razum treba da prevlada, ali roditelji treba da iniciraju donošenje zajedničke odluke, a ne samo dece.
Predlažući da bi odluka o porodičnom nudizmu trebalo da bude jedino odluka deteta, Schuttauf zaključuje da nudizam u kući i u nudističkom odmaralištu, bez podrške dece, je isto što i zlostavljanje i da policija i agencija za zaštitu dece imaju pravo da ih spreče.
Nisam iznenađen "pomirljivim" tonom AANR, naročito pošto su na cedilu ostavili San Onofre Plažu, i stvarno osuđenog "golog kafe momka" u Virdžiniji pre nego što su potpune činjenice u ovom predmetu bile poznate. Schuttauf takođe izbegava pitanja i o drugom paru iz Arizoni kojem su deca privremeno oduzeta zbog nekih nagih porodičnih fotografija, nakon što su usvojeni skeneri celog tela na aerodromima.
Nudisti i naturisti treba da ustanu i da se založe za nudistički način života i ne treba da zauzmu "politički korektne" stavovie koji bi služili da se nudizam samo dodatno stigmatizuje.
Slavni Bob Morton iz NAC-a za pravilnu analizu ove konkretne situacije, AANR ne uspeva da prizna pravo nagosti u kući.

1 comment:


  1. ♥Naked Indian Girls Sucking Big Dick, Indian Girls Fucked Her Ass Point♥


    ♥Indian 20 years old sexy Aunties Housewife Removing Saree♥


    ♥Hot sexy pictures photos girls without dress, showing her sexy nude♥


    ♥Indian sexy hot girls aunties boobs pussy photo gallery♥


    ♥Pakistani Teen age Aunty Hot and sex Bedroom Scene♥


    ♥Nude Indian College Girl Boobs Pussy Gallery♥


    ♥Indian sexy hot girls aunties boobs pussy photo gallery♥


    ♥School Girl Sex With Teacher Bathroom MMS-Indian Girls♥


    ♥Sindhi Bhabhi Nude Bathing Private Photographsjackoram♥


    ♥Indian 20 years old sexy Aunties Housewife Removing Saree♥


    ♥Super Sexy Punjabi Bhabhi Removing Clothes and funking Nude♥


    ♥Hollywood Sexy Celebrity girl fucking bathroom with her sexy boyfriend♥


    ♥সাবিনা ভাবি ও তার মেয়ে শাম্মী কে একসাথে চুদে চুদে হয়রান, ভাবির পাছা ভাবির মেয়ের ভার্জিন পুসি চোদার গল্প♥


    ___ _ ♥♥♥♥♥♥♥
    ___♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ___♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ___♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    __♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _♥♥CLICK HERE♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥♥♥♥ CLICK HERE ♥♥♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ চোদাচোদির গল্প পড়তে CLICK HERE
    _♥♥♥♥♥♥__♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ___♥♥♥♥____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ___♥♥♥♥_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ___♥♥♥♥_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ____♥♥♥♥____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _____♥♥♥____♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ______♥♥♥__♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥♥ CLICK HERE ♥♥♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ চোদাচোদির গল্প পড়তে CLICK HERE
    ________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _________♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _________♥♥♥♥♥♥♥♥_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _________♥♥♥♥♥♥♥____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _________♥♥♥♥♥♥♥_♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥♥♥
    ______♥♥♥♥♥
    ______♥♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥
    _______♥♥♥♥
    ______♥♥♥♥♥♥
    _____♥♥♥♥♥♥♥♥
    _______|_♥♥♥♥♥
    _______|__♥♥♥♥♥♥

    ReplyDelete