Friday 24 December 2010

“Tamo su deca naga!”

Putem novina ovih dana svedoci smo drame jedne srpske porodice koju doživljava u Kaliforniji, samo zbog fotografija na kojima se nalaze naga deca dok ih roditelji kupaju.
Međutim to je u Americi postala svakodnevna pojava, a nudisti se sa njom stalno susreću. Bračnom paru Demari, Entoniji i Lisi deca su oduzeta nakon što je radnik Val- Marta pozvao policiju kada je video nekoliko fotografija na kojima su njihova deca bila naga. Iako su Demari oslobođeni svih optužbi, oni su ipak podneli tužbe protiv Vol- Marta, države Arizona, pravobranioca, kao i grada Peoria zbog duševnog bola i klevete.
Nakon tužbe policijska stanica grada Peoria je objavila magnetofonski snimak razgovora između oficira i Lize Kejdž zaposlene u Vol- Martu koja je ceo slučaj i prijavila, a sve u bizarnom pokušaju da se dalje klevetataju Demarovi.
"Tamo su deca bila naga, znam da je to normalno u nekom trenutku, znate, deca u kadi i takve stvari, ali ovo je bilo van toga što je i skrenulo moju pažnju", ona je ispričala policajcu.
Pošto je država već potpuno oslobodila Demarove, čini se da je ovo neka vrsta lošeg pokušaja da se stvori javno mnjenje pre suđenja. Zastrašujuće je da jedan zaposleni ne može biti samo ruka zakona nadglednik javne cenzure, kao i veštak.

Još jedna priča koji je izvod iz razgovora između policije i Demarovih: "Mi fotografišemo njih sve vreme i ništa," izjavio je Entoni Demari, otac, policiji.

Njegova supruga, Liza je u odvojenom intervjuu pitana za golišave snimke jedne od devojčica.
"Ona je samo nudiste," odgovorila je majka. "Učimo je sve vrem da živi nudističkoj koloniji. U tome nema ništa pornografski, ništa ..."
"Mislim da se da uočiti, ali alarmantno bi bilo za vas momci da vidite sve te golišave slike", rekla je ona. "Ali, mi Vam savetujemo da kontaktirate nekoga koga želite i pitate ih za nas i naše porodice."

No comments:

Post a Comment