Monday 3 January 2011

Hotel za nudist u nemačkoj

Dok je u Švajcarskoj zabranjeno nudističko planinarenje, a vlasti kažnjavaju golišave planinare, ono u poslednje vreme postaje sve popularnije u nemačkoj, a dva sela u centralnom planinskom području Harza nameravaju napraviti planinarske staze za gole planinare, zbog toga nemci vrše pripreme za otvatranje prvog hotela za nudiste, dok u zemljama Skandinavije i južnoj Francuskoj odavno postoje takvi ugostiteljski objekti.

Kako piše britanski Telegraph prvi nudistički hotel u Nemačkoj uskoro će biti otvoren u nemačkom gradu Freudenstadtu (Grad Sreće). Gosti će biti zamoljeni da svoju odeću ostave na recepciji, dok svo vreme boravka moraju biti goli;. U protivnom će morati da napuste hotel.
"Nadamo se da ćemo ga otvoriti što je moguće pre, a to će biti prvi hotel u Nemačkoj napravljen isključivo za nudiste", izjavila je Silvia Probsthain, šefica osoblja u novom hotelu Rosengarten.
Pravila hotela nalažu da svi gosti moraju staviti peškire na stolice i naslonjače pre korišćenja, ne sme biti seksualnog napastovanja, a sve seksualne ili slične aktivnosti su u sobama za zajednički boravak strogo zabranjene i isključivo se obavljaju u sobama.

Direktor turističke zajednice grada Freudenstadta, Michael Krause izjavio je: "Ne znam šta bih rekao, uvek je dobro kad se otvara novi hotel, ali bih više voleo da se radi o normalnom hotelu".

No comments:

Post a Comment