Friday 7 January 2011

Iskustva sa putovanja GLOBUSOM

Minić, toples, nudizam ili pak ljubavna hemija u nekim delovima sveta mogu vas skupo stajati, dok u drugim na sreću, možete dopustiti i mnogo više nego kod kuće.
MAROKO, muškarcima će vaš minić predstavljati pouzdan znak da gorite od želje za "seksom". No, to još nije sve. Osim prilike za dobrim provodom, Marokancima strankinje predstavljaju i šansu za život u nekom boljem svetu. Kako dakle o ljubavi nema ni reči, nego se sve svodi na koristoljublje, za boravak u ovom podneblju spakujte odeću do poda, a umesto muškaraca razgledajte muzeje. Usput, za homoseksualne veze uz novčane kazne predviđen je i zatvor od 6 meseci do 3 godine.
EGIPAT, zaboravite na nudističke plaže, toples i razmenjivanje nežnosti, a posebno seks pod vedrim nebom. Dogodi li vam se koji od tih prekršaja, strahujte ne samo od policije nego i od "gostoljubivih" domaćina koji strankinju po brzom postupku mogu proglasiti ni više ni manje nego prostitutkom. Štovise, u Egiptu se ne upuštajte čak ni u očijukanje s muškarcem, ma kako vam on delovao zreo, bez da bacite pogled na njegovu ličnu kartu. Jer za seksualnu vezu s maloletnom osobom može se zaraditi čak i smrtna kazna. Kako u Egiptu erotske fotografije imaju status pornografskog materijala, koji je tamo strogo zabranjen, pre stupanja na njihovo tlo svoj prtljag očistite ne samo od Playboya i slicnih magazina nego i od najobičnijih dnevnih novina.
TAJLAND, ako se kupate goli, u toplesu ili vas zateknu u vrućem zagrljaju na vrućem pesku, očekujte progon i to da će dotična zemlja za vas zauvek postati zabranjenom zonom. S obzirom na tako stroga pravila neka vas nimalo ne zbune seksom bremenite poruke na engleskom otisnute na majicama mladih Tajlanđana. Oni, zapravo nemaju pojma šta one znače.
SINGAPUR, zakonski se sankcioniše niz seksualnih delikata. Najgori su analni i oralni seks, čiji prekršioci mogu završiti dugotrajnom zatvorskom kaznom ali i telesnim osakaćivanjem.
MALEZIJA, cena seksualnog uživanja na otvorenom može biti ne samo dvadesetak godina zatvora nego i batinanje.
JAPAN, zemlja u kojoj je ljubljenje i grljenje na klupi u parku ravno svetogrđu, suzdržavajte se od spomenutog barem iz obzira i pristojnosti prema domaćima. No, da biste zaradili kaznu za nesputano uživanje u čarima leta ne morate otputovati na kraj svijeta.
ITALIJA, nemojte se čuditi ako platite novčanu kaznu odlučite li od plaže do hotela propešačiti samo u bikiniju. Isto se može dogoditi i vašem pratiocu bilo u kupaćim gaćicama, bilo u pantalonama bez majice.
SAD, zbog toplesa može doći do policijske intervencije, na Floridi 80 pošto grudi i zadnjice mora biti pokriveno tekstilom. Pod budnim okom policije, posebno na javnim mestima, su i seksualne navike građana. Za opomenu, setite se Georgea Michaela i Hugha Granta i njihovih avantura u javnom WC-u, odnosno parkiranom automobilu. Za ilustraciju analni seks zabranjen je u 16, a oralni zbog neprirodne konotacije sluzbeno ne postoji u 19 država. Veze među zakonski nevezanim osobama su pod zabranom u čak 9 država.
ŠVEDSKA, službene nudističke plaže su uglavnom prazne. U Švedskoj se možete goli izležavati, sunčati, kupati, ljubiti, maziti i "spavati" na mestima koja vam god padnu na pamet i s kim god vam to srce poželi. Od 1996. godine ozakonjene su homoseksualne veze u svim mogucim kombinacijama, pa "on" i "on" ili "ona" i "ona" imaju podjednaka prava kao i "ona" i "on".

No comments:

Post a Comment